Skip to content

Super fijn bedrijf om mee samen te werken met kundige en gezellige mensen. Alles in goede samenspraak een mooi PV systeem gerealiseerd. Uitermate tevreden met de werking en opbrengst. Service met een grote “S” en zoals het hoort. Het team Wattzon en Holvast kunnen we dan ook van harte aanbevelen. Nogmaals bedankt voor alles!!!

Wat zijn wij blij met de zonnepanelen, door jullie vakkundig geplaatst. Goed wegwijs gemaakt in apps om e.e.a goed te kunnen aflezen. Verder keurig, terzakekundig en vriendelijk personeel, die ook nog eens netjes werken! Top dus.

Op 12-4-2023 zijn bij ons, geheel conform de offerte en afspraak, de zonnepanelen en omvormer geplaatst en werkend opgeleverd. Ook de registratie en de app werden nog die dag verzorgd, zodat wij het e.e.a. kunnen monitoren
De monteurs hebben goed werk (af-)geleverd; alles is keurig aangelegd en er werd netjes gewerkt.

Voor ons een reden om dit bedrijf aan te bevelen; beter kun je het o.i. niet krijgen!

Ik kan deze jongens alleen maar van harte aanbevelen!
Ze leveren vakwerk, werken supernetjes en laten alles keurig en uiteraard werkend achter. Ze regelen zelfs de BTW teruggave voor je als je dat wilt.
Als alle ‘vaklui’ zo zouden werken als deze jongens, dan had deze bedrijfstak een veel beter imago gehad. Als ze konden schilderen, dakkapellen plaatsen, gevels reinigen, glas zetten en na-isoleren dan hadden we dat ook door Holvast laten doen!

Topbedrijf! Goed advies van vakmensen, denken met je mee en er wordt duidelijk gecommuniceerd. Na opdrachtverstrekking kon er gelukkig super snel geleverd en geplaatst worden. De plaatsing van de zonnepanelen en aanpassing van de meterkast verliepen zeer netjes. Zeker een aanrader!

Gewoon een eerlijk bedrijf met vakmensen en kennis voor het juiste advies.
Marcel bedankt voor de vlotte levering en opbouw. Op naar het volgende project!

Fijn bedrijf had problemen met mijn zonnepanelen ( die door andere partij was geplaatst 13 jaar geleden) maar die problemen zijn opgelost hoe mooi is dat. Prima service.

Fijn bedrijf met kundige mensen.

Zeer goed bedrijf, nette monteurs en professionele aanpak.
En zeer snel geschakeld van opdracht, installatie en oplevering heeft nog geen 2 weken geduurd!

Laat een recensie achter

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Back To Top
error: Deze content is eigendom van WattZonEnergie