Ga naar hoofdinhoud

Ik kan deze jongens alleen maar van harte aanbevelen!
Ze leveren vakwerk, werken supernetjes en laten alles keurig en uiteraard werkend achter. Ze regelen zelfs de BTW teruggave voor je als je dat wilt.
Als alle ‘vaklui’ zo zouden werken als deze jongens, dan had deze bedrijfstak een veel beter imago gehad. Als ze konden schilderen, dakkapellen plaatsen, gevels reinigen, glas zetten en na-isoleren dan hadden we dat ook door Holvast laten doen!

Topbedrijf! Goed advies van vakmensen, denken met je mee en er wordt duidelijk gecommuniceerd. Na opdrachtverstrekking kon er gelukkig super snel geleverd en geplaatst worden. De plaatsing van de zonnepanelen en aanpassing van de meterkast verliepen zeer netjes. Zeker een aanrader!

Gewoon een eerlijk bedrijf met vakmensen en kennis voor het juiste advies.
Marcel bedankt voor de vlotte levering en opbouw. Op naar het volgende project!

Fijn bedrijf had problemen met mijn zonnepanelen ( die door andere partij was geplaatst 13 jaar geleden) maar die problemen zijn opgelost hoe mooi is dat. Prima service.

Fijn bedrijf met kundige mensen.

Zeer goed bedrijf, nette monteurs en professionele aanpak.
En zeer snel geschakeld van opdracht, installatie en oplevering heeft nog geen 2 weken geduurd!

Begin december 2020 de koop overeengekomen voor plaatsen van een compleet PV systeem. Kort daarop werd ik al gebeld dat men de materialen binnen had en dat men al op 11 december de panelen wilde plaatsen omdat het weer die dag gunstig bleek… supersnel!
In één dag tijd is alles geplaatst, de volgende dag is de kabel in de meterkast aangesloten en in dezelfde vaart is er in de groepenkast nog een klemmenstrook van twijfelachtige kwaliteit gratis mee vervangen. Het hele systeem is keurig netjes aangesloten, alles recht en mooi weggewerkt, en de panelen liggen ook recht en strak op mijn dak, en produceren volop, geen stukje afval is achtergelaten. De week erna kregen we al bericht van Vattenfall met het verzoek om ons maandbedrag aanzienlijk te verlagen, dat zijn de mooiste berichten! Ook de BTW teruggave wordt door Wattzon/Holvast prima voor ons geregeld. Ik ben super tevreden en kan iedereen dit bedrijf aanraden als je uitsluitend goede vakmensen over de vloer wilt hebben.

Super goede service en fijne communicatie. Zeker een aanrader mocht je op zoek zijn naar zonnepanelen.

16-07-2019 werden bij ons de zonnepanelen aangebracht door de firma WattZonEnergie. Een aantal weken daarvoor heeft Marcel de omvormer+bekabeling aangelegd. Dit alles is zeer vakkundig aangebracht. Ook het plaatsen van de panelen is ook naar zeer tevredenheid aangebracht. Van begin tot draaien van de panelen heeft WatZonnEnergie met veel passie en professionaliteit bij ons de klus geklaard.
Heel veel dank hiervoor Marcel. WattZonEnergie een aanrader voor al uw electriciteits klussen!!!

Laat een recensie achter

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Back To Top
error: Deze content is eigendom van WattZonEnergie