skip to Main Content

Inmiddels biedt WattZonEnergie meerdere type zonnepanelen aan. Afgelopen jaren is de ontwikkeling van zonnepanelen in een stroomversnelling gegaan en is er veel aanbod ontstaan. Echter zijn wij van mening dat kwaliteit boven kwantiteit gaat en daarom gaat onze voorkeur uit naar de onderstaande types.

Glas-Glas panelen

De nieuwe generatie zonnepanelen zijn de glas-glas panelen. De glas-glas panelen zijn uitgerust met een volledig glazen achterkant (glas-glas) en geen kunststof achterzijde. Glas is sterk, duurzaam en bestendig tegen (extreme) weersomstandigheden en chemicaliën. Daardoor neemt de levensduur van de zonnepaneel toe.

DMEGC Solar Energy

DMEGC Solar Energy bestaat sinds 2009 en is onderdeel van DMEGC Magnetics. Naast het produceren van magneten die gebuikt worden in huishoudelijke apparaten, zijn zij gestart met het fabriceren van zonnecellen en – panelen.  Door voortdurende innovatie en focus op kwaliteit en duurzaamheid is DMEGC Solar Energy een betrouwbare leverancier in Glas-Glas panelen (dubbelglas).

Astronergy

Astronergy bestaat sinds 2006 en is onderdeel van het Chinese Chint Group. Het bedrijf is gespecialiseerd in innovatief onderzoek, ontwikkeling en productie van solar modules. Astronergy is een betrouwbare leverancier van mono- en polykristallijne zonnepanelen. Beide panelen worden geleverd met herverzekerde performance- en productgaranties. Het moederbedrijf Chint zorgt voor een stabiele basis van de totale onderneming.

De zonnepanelen van Astronergy (260wp – 370wp) zijn worden geproduceerd in Duitsland of in Azië (eigen fabriek). Deze wereldwijde leverancier is gedreven door technologie en gefocust op kwaliteit.

Testen

Een zonnepaneel wordt jarenlang aan extreme invloeden blootgesteld; sterke zonne-instraling, krakende vorst, hevige stormen en sneeuwbelasting. Om de prestaties van een zonnepaneel op lange termijn te testen, worden deze omstandigheden in de fabriek nagebootst. Denk bijvoorbeeld aan een temperatuurschoktest, Uv-lichtveroudering en hageltest.

Fabrieksbezoek

WattZonEnergie B.V. heeft inmiddels meerdere bezoeken gebracht aan verschillende zonnepanelen fabrieken (Solar World in 2015 en Astronery in 2017). Op deze manier kunnen wij met eigen ogen zien hoe de zonnepanelen worden gemaakt en, belangrijker, hoe deze panelen worden getest zodat de panelen voldoen aan de hoge kwaliteit en eisen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Back To Top
error: Deze content is eigendom van WattZonEnergie