Skip to content

Zonnepanelen op plat dak

Platte daken zijn bij uitstek geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. De complexiteit van de plaatsing wordt echter vaak onderschat. Er is een groot aantal factoren waarop gelet moet worden. Door de goede samenwerking met diverse leveranciers kan WattZonEnergie B.V. u duidelijk vertellen welk systeem het beste geschikt is voor uw platte dak. We hebben verschillende soorten systemen. De meest gangbare en door ons toegepaste systemen staan hieronder vermeld.

Van der Valk Solar Systems

Dit systeem wordt door ons het meest gebruikt.
De montagesystemen van Van der Valk Solar Systems zijn modulair opgebouwd en daardoor volledig af te stemmen op uw specifieke omstandigheden (beschikbare oppervlakte, maximale dakbelasting etc.). Het doordachte design, de toepassing van lichte materialen en de voormontage van essentiële componenten, zorgen er bovendien voor dat ze snel en eenvoudig zijn te plaatsen.

FlatFix Fusion

FlatFix Fusion is een revolutionair lichtgewicht platdaksysteem dat ingezet kan worden voor nagenoeg alle platte daken. Met een minimum aan ballast kan het gekoppelde aerodynamische systeem voor zowel grote als kleine systemen worden gebruikt. FlatFix Fusion heeft een opstellingshoek van 13 graden, dit zorgt ervoor dat het PV-systeem bij nagenoeg iedere oriëntatie zeer goede opbrengsten kan behalen. FlatFix Fusion voorziet in verschillende slimme features, waaronder geïntegreerd kabelmanagement, thermische ontkoppeling van de zonnepanelen en het dak en passieve koeling van de zonnepanelen.

FlatFix Eco

FlatFix Eco is een modulair en eenvoudig montagesysteem om zonnepanelen op een plat dak te plaatsen. Zeker bij kleinere daken, of daken met veel obstakels, is het een handig product, omdat ieder afzonderlijk zonnepaneel optimaal geplaatst kan worden op het dak. Denk hierbij aan garagedaken, carports, etc. Het FlatFix Eco-systeem heeft een standaard opstellingshoek van 20 graden. Zonnepanelen die opgesteld zijn onder een hoek van 20 graden presteren zeer goed en behouden hun zelfreinigende eigenschappen. De plaatsing van Flatfix Eco is simpel. U schroeft de twee houders onder het paneel, draait het paneel om en legt ballast op de houders.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Back To Top
error: Deze content is eigendom van WattZonEnergie