Skip to content

16-07-2019 werden bij ons de zonnepanelen aangebracht door de firma WattZonEnergie. Een aantal weken daarvoor heeft Marcel de omvormer+bekabeling aangelegd. Dit alles is zeer vakkundig aangebracht. Ook het plaatsen van de panelen is ook naar zeer tevredenheid aangebracht. Van begin tot draaien van de panelen heeft WatZonnEnergie met veel passie en professionaliteit bij ons de klus geklaard.
Heel veel dank hiervoor Marcel. WattZonEnergie een aanrader voor al uw electriciteits klussen!!!

Alles is prima gegaan, panelen die het niet goed deden werden vervangen. Goede service, afspraken werden nagekomen.

Wij zijn bijzonder tevreden over de uitleg vooraf en later het installeren van onze zonnepanelen.De mannen werken nauwkeurig en hebben de kabel naar de meterkast heel handig uit het zicht weten te houden.Wat wij ook handig vinden is het programma op de computer om te kijken hoeveel de panelen opbrengen.

De installatie draait sinds maart 2013 probleemloos en is zinder problemen professioneel aangelegd.De opbrengst van de 14 panelen is op internet prima te volgen.Als de zon iets meer door de wolken heen kan komen, halen de panelen zeker een minimum van 3.600 kWh dit jaar.

Mijn panelen liggen er prachtig op, en alles is naar wens verlopen.
Ik ben prettig verrast door de manier waarop het geïnstalleerd is. De benadering was erg positief, ze ruimen even op na de installatie. Eigenlijk merk je niet eens dat ze zijn geweest. Wattzonenergie heeft bij ons fantastisch werk geleverd. Ook na de installatie laten ze zien dat ze hun werk erg serieus nemen, vragen worden meteen beantwoord. In de straat zijn al meerdere huizen geïnstalleerd en deze installaties zijn met groot vakmanschap uitgevoerd. Er zijn regelmatig mensen die naar mijn dak kijken, kwaliteit verkoopt zich zelf.

Wij zijn reuze tevreden met onze grondgebonden panelen die in 2016 zijn geplaatst. Naast dat er heel nauwkeurig en netjes is gewerkt leveren de panelen ons na een jaar precies de energie die vooraf is berekend. Ook op vragen tussentijds werd er door WattZonEnergie vriendelijk en adequaat gereageerd.

Super tevreden, veel informatie gekregen en goede adviezen. Er wordt heel goed meegedacht. De monteurs werken heel netjes, ruimen alles op. En ook zij denken mee, de panelen op het platte dak zijn ietsje verplaatst t.o.v. de tekening zodat het niet storend is voor de buurvrouw. Het zegt iets, dat daar aan wordt gedacht. Omdat het platte dak en de meterkast ook moesten worden vernieuwd was er veel te regelen, maar door alles via Marcel te laten lopen ging het voortreffelijk. Ik kan WattZonEnergie zonder meer overal aanbevelen!

Super netjes alles gemonteerd en denk ook mee bij het installeren. Monteurs werken schoon en ruimen de onvermijdelijke rommel ook netjes op. Panelen doen het zeer goed en de bijhorende app werkt ook goed. Zeker aan te bevelen!

Voor de 2de keer ook dik tevreden over deze mannen. Onze oude huis was verkocht en de nieuwe eigenaar wilde de panelen niet overnemen, dus weer even een berichtje naar de mannen en die hebben de oude panelen van het huis afgehaald en weer op het nieuwe huis geplaatst, met nog een paar extra. Weer volop tevredenheid vanuit onze kant!

Back To Top
error: Deze content is eigendom van WattZonEnergie