Skip to content

The wattcher

Wilt u weten hoeveel stroom u gebruikt op een dag? Dat kan met The Wattcher! Holvast elektrotechniek B.V. is een van de exclusieve leveranciers van The Wattcher, een energiemonitor die het stroomgebruik in uw laat zien. Ontdek welke apparaten veel verbruiken en waarop u kunt besparen!

Wattcher Online

Bij The Wattcher krijgt u toegang tot Wattcher Online, een internetplatform. Hier ziet u grafieken van uw stroom- en gasverbruik, die u kunt vergelijken met het verbruik van anderen. Ook vindt u hier besparingstips. Wattcher-gebruikers besparen gemiddeld 13%. Dat komt neer op een jaarlijkse besparing van € 300,- op de stroom- en gasrekening (gebaseerd op een vierpersoonshuishouden). The Wattcher is eenvoudig in gebruik en past op iedere meter.

Marcel Wanders

The Wattcher is ontworpen door Marcel Wanders, als het kloppend hart in huis: “Afhankelijk van het elektriciteitsverbruik licht hij langzaam of juist sneller op. De Wattcher is eigenlijk meer dan een product, het is een strategie die stimuleert tot bewustwording.”

De Wattcher heeft vijf functies:
* Huidig verbruik
Toont de hoeveelheid elektriciteit (Watt) die het hele huis op dat moment verbruikt.
* Dagverbruik
Toont het elektriciteitsverbruik van de laatste 24 uur.
* Gemiddeld dagverbruik
Toont het gemiddelde verbruik per dag, gemeten over de laatste 3 maanden.
* Besparing in euro’s
Besparing dit jaar in vergelijking met het jaar daarvoor
* Besparing in %
Besparingspercentage per jaar

De display geeft niet alleen verschillende waarden weer, maar toont ook op een visuele manier of u veel of weinig stroom verbruikt. Bij laag verbruik licht het display langzaam op en bij groter verbruik sneller. Dit trekt de aandacht en u krijgt steeds concrete feedback over het verbruik in huis.

Tot 40% besparing!

The Wattcher bestaat uit een sensor, een verzendunit en een display. De sensor meet het verbruik op de meter (zowel draaischijfmeters als pulsmeters). De verzendunit stuurt het signaal door naar de display, die het verbruik laat zien. Gewone Wattcher-gebruikers besparen tussen 10% en 15% energie, actieve gebruikers tussen 15% en 40%! Het is ook mogelijk om het verbruik van zonnepanelen te meten.

Bestel nu The Wattcher bij Holvast elektrotechniek B.V. en ontdek zelf hoe leuk en gemakkelijk besparen is.

Bron: https://www.thewattcher.nl

Back To Top
error: Deze content is eigendom van WattZonEnergie